Wednesday, November 2, 2011

LA GLACE...hvis jeg var en kage

ville jeg bo på La Glace. Danmarks ældste konditori. Smukt, traditionelt, originalt. Håndværk, gode råvarer og super kvalitet. 141 år og stadig på toppen. 


Der er Karen Blixen aften d.8.11.2011 se mere på http://www.ms.dk/sw201377.asp og på http://laglace.dk/. En aften til støtte for Kvinder for Indflydelses projekt i Kenya. Tag med og lyt til:  • Instruktør Anna Von Lowzow fortæller om Karen Blixens år i Kenya
  • Advokat Merethe Stagetorn causerer over Karen Blixens Mit Livs Mottoer
  • Kagekone Marianne Stagetorn Kolos fortæller om de stærke kvinder, som findes i Kenya i dag og som Kvinder for Indflydelse støtter.


Køb billet på http://laglace.dk/
Kvinder for Indflydelse og Kenya

Kenyas kvinder står med en historisk mulighed i hånden. Landet har netop skrevet ny forfatning, hvor kvinders rettigheder endelig blev nedfældet ved lov. Men ét er lov, noget andet er praksis. I et land, hvor kvinder ikke traditionelt har plads som hverken erhvervsledere eller politikere, er det ikke nok at nedfælde rettigheder på et stykke papir. Der skal en kulturændring til, og der skal kvindelige frontkæmpere til. Kvinderne findes og er klar til at gøre en forskel.
Kvindelige politiske kandidater gøres klar til valget i Kenya 2012, hvor der, på baggrund af den nye forfatning, er krav om flere kvinder på de politiske poster.
Projektdel 2: Unge kvinders lederskab  
Unge kvinder trænes med fokus på selvværd, lederskab og entreprenørskab, så de - derigennem - sikres en bæredygtig fremtid.