Friday, June 3, 2011

Rabarber fra haven af Nicoline Olsen

blev det tid til en hurtig dessert fra haven. Rabarberne blev slagtet til en dejlig kompot. Slutresultat: En trifli med gammeldavs makroner og letpisket skum.



Flere sorter er blevet slagtet, jorbærrabarber,
vinrabarber og alm. rabarber







Et øjeblik fra haven.
Snit rabarberne i stykker og kom dem derefter i et
 ildfastfad - helst af glas eller porcelæn.
Kom godt med sukker over og masser af vanilje.
Dæk med sølvfolie og bag i ovnen ved 180 grader ca.
1/2 time. Kompotten er færdig, når rabarberstykkerne
kan moses med en gaffel.
Kompotten er klar, prøv den også til ost.

Knuste makroner. man kan også vælge
at lave en myslicrunch helt fra bunden.

Klar til flødeskum.
























FÆRDIG! Bund med makroner så kompot
og tilsidst letpisket fløde.