Monday, May 16, 2011

Tartine Bread. Tak THOMAS





Var i sidste uge i Kødbyen og spise på pate pate med gode venner. Blandt vennerne findes en ægte bagenørd. En af dem man bare er misundelig på, fordi bagværket lykkes hver gang. Han har givet med rigtig mange gode råd og links til bøger. Og meget viden er kommet mig for øre lang tid før det er blevet hvermands eje. Denne gang imponerede han med fyren Chad Robertson der har skabt Tartine en cafe med kultstatus blandt brødnørder med brød ud over det sædvanlige. Desværre kunne man ikke nå at være med på det kursus, der var hos Meyer sidste fredag ØV! Måske får man lov at møde Chad en anden gang. Bloggeren anneauchocolat.dk var med og på hendes blog http://anneauchocolat.dk/ kan man følge brødet gang fra fødsel til knasende sprød skorpe.  Tak Thomas for altid god inspiration.


Køb bogen og se videoen


Tartine Bread
Chad Robertson's Tartine Bread begins with a basic recipe for the acclaimed Tartine Country bread. After the basic recipe is explained, Chad then shows how variations from this master recipe lead to wonderfully diverse breads. Also included are more than 30 sweet and savory recipes using days-old bread to make sandwiches, classic soups, and hearty salads.


http://www.tartinebread.com/


http://www.tartinebakery.com/bread_video.html