Monday, August 31, 2009

FOOD

EASY FOOD FOR FRIENDS 
1 omelet
3 æg
1 stor spsk vand, groft meldon sea salt, frisk kværnet peber, 2 spsk olie til stegning
Pisk æggen sammen med vandet i en lille skål med en gaffel.


Omelet med salvie og gedeost
1 stilk salvie, 1 frisk gedeost i olie
Kom olie på en lille omeletpande ( eller en pandekagepande – gerne i jern eller en lille sliplet pande).Lad olien blive varm og fritter salviebladene ca. 5 stk. i den varme olie. Tag dem op og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Tilsæt æggemassen og skru ned for blusset. Når æggemassen har sat sig smuldres gedeosten hen over. Kom den ristede salvie på. Luk siderne sammen og lad omeletten stege færdig ,så den stadig er fugtig, men ikke rå. Server med det samme gerne med en frissesalat med en syrlig vinaigrette.